Aysesare
[bilinmeyen] Perinatolog Ahmet Gül 550 TL , Prof Dr Alkan Yıldırım 500 TL bide Çapa da Rıza Madazlı var hoca kendisi bu doktorlar iyi Rıza hocanın muayene ücretini bilmiyorum Çapa da Perinatoloji hocası kendisi
Aysesare
[bilinmeyen] bu arada bunlar Pendik tarafında değil ama çok iyi hoca hepsi. Ben hastane de çalışıyordum oradaki radyoloji uzmanı hocamla görüştüm bu isimleri vermişti
Calasun
[bilinmeyen] semra karaman nıda bir araştır istersen memorial hastanesinde
Fatley
Merhaba benim de riski bir gebelik sürecim var, kan pıhtılaşması da var. Perinatalog Bülent karslı kendisi özel muaynesi var Dragos tıp merkezi diye geçmekte . Kartal e5 de.
Aysesare
[bilinmeyen] ne demek
EbeMelike
Aret Kamarı şiddetle tavsiye ediyorum. Perinatolog olarakta Ahmet Gül alanında en iyisi.
NrnAln
Beylikdüzü Reyap Hastanesinde Prof. Dr. Petek Balkanlı bi araştır istersen bu konuda çok başarılar sağlamış
Fatley
[bilinmeyen] benimde bu 3. Gebeliğim. 1 si gelişmedi alındı genetiğe gönderdik trizonomi18 cıktı 2. Kwsw oldu bebek oluşmadı onu da aldırdık kan pıhtılaşması cıktı sindi 16 haftalık oldum iğne asprin kullanıyorum amiosentez yapılacak şimdi bir sıkıntı var mı diye
Fatley
[bilinmeyen] Açıkcası ben doktorumdan memnunum eğer gidebilirsen öneririm de kendisi bu konularda iyi, birde doktor hem iyi hemde sana çok uzak olmamalı bence acil durumda hemen gidebiliyor olman gerek