Crnogzhn Crnogzhn huysuz__ doktora biraz direttim kız gibi ama tahmin sadece dedi sanırım kafa yapısından öyle söyledi ama bilemiyorum dediğini yok sayıyorum yani
huysuz__ Crnogzhn Aha da şurası🤭 dikse o çıkıntı erkek demek, yataysa kız demek, dik gibi gördüm ben ama bedeni çok narin duruyo kıza da benziyo tipi. Göstermek için ekran resmi aldım sildim ama belirtmiş olam.
huysuz__ Crnogzhn ya inşallah gösterir ben 2 hafta üst üste 1 devlet 2 özel gittim banamısın demedi oturmuş kapatmıştı , geç öğrendim 😅 yine de git ama hamile miyim kısmından daha merak ettiriyo bu cinsiyet meselesi🤭
Crnogzhn huysuz__ ya içime erkek doğuyor kıza benziyor çok ikilemede kaldım valla artık dua ederek yatıyorum cinsiyeti görmek için hem kız görüyorum hem erkek 😀
Crnogzhn Kubra6694 ikili ve ayrıntılı için randevu almamı söyledi ama randevu olmadığı için alamadım ayrıntılı içinde temmuza kadar yokmuş randevu sonrası da açılmamış ara ara sorun dediler
Kubra6694 Crnogzhn ikili de de mi zor randevu alınıyor acaba biz.haftamiz gelmeden önce alsak olur mu ki