tgb0104 Hamilelik sürecinde ne takviye kullandınız ? Herkes gibi Folikasit kullanıyorum Birde imom omrga 3 bunu verdi doktorum sizler neler kullandınız ?
biranne__ tgb0104 sanırım 12 veya 13. Haftalardasınız bunlar o haftada kullanıylıyor çünkü ben 15. Haftada demire 20. Haftada magnezyuma başladım
Akdogan70 esmerrmm kullanman lazim ama bende gebeyken kullanmadım şimdi bebeğim çok vitaminsizlik çekiyor doğduğundan beri
esmerrmm Akdogan70 doktorlar hic soylemedi kullan diye zaten soyleseydilerde kullanamiyorum bulantimdan dolayi , ilk gebeliktede kullanamadim
MorKelebek54 tgb0104 regenesiz mutlivitsmin demir ilaci olarak ferro sanol magnezyum olarak magosit kullaniuorum bide troidim cikti biraz tam sinirda olsugu icin ondan dolayi bi ilac kullaniuorum bide b12 sprey maalesef o da dusuk geldi
Lavinya21 MorKelebek54 yaa masAllah bende gözüm seni arıyordu doğurdunmu diye nasıl oldu nasıl geçti diye soryim dedim😂
MorKelebek54 Lavinya21 yok canim dahaxdogirmadim ama yakin insallah hmayis ilk haftasi dogurcam buyuk ihtimalle
susaMom_ tgb0104 12. Haftaya kadar folik asit 12. Haftadan sonra d vitamini 16. Hafta da multivitamin ve kan ilacı 20. Haftalarda da magnezyum ve probiyotik verdi d vitamini unutuyorum artık o kadar çok vitamin var ki 😅
Lavinya21 MorKelebek54 yaa az kaldı heyecanlısndır şimdi 😍 sağlıklı hayırlı bir şekilde al kucağına insAllah❣️