Buseirgit beybim0 benimde sepetim de şuan bu model ama rengi pek hoşuma gitmiyor daha koyu olsa sanki daha güzel olur gibi
beyazkalp beybim0 ben aldım canım aynısından rengi asla öyle gelmiyor endişen olmasın daha koyu mavi geliyor
BirAskMasali1323 beybim0 Benimde renk.hoşuma gitmedi ve daha cinsiyetimizde belli değil eşime sürpriz yapıcam diye mamajoo nun gece parlayan siyah beyaz olanından aldım dün geldi kargom gayet güzel ve kullananlarda gayet memnun kimisi aventi bebeğim tutmadı mamajoo yu tuttu diyenlerde var
aslanbeyy Gece parlayan modelde pek seçenek yok malesef. Kuzenim önerdiği için bende bu şekilde almıştım, henüz kullanmadık 😇resimden bi tık daha mavi
Tugcev beybim0 cinsiyetimiz kız ama bilmeden önce bunu almıştık çünkü 0-6 ayda başka bir renk bulmak imkansızdı. Gece parladığı için sıkıntı olcağını düşünmüyorum aynı rengi bir arkadaşım bebeğinde kullanıyor gayet belli oluyor
aslanbeyy beybim0 tamamen karanlık bir ortamda mı denediniz hiç bilmiyorum benim ki az bir karanlık olsun parlıyor hatta resimde gündüz çekmiştim. ebebekten aldıysanız iade edin isterseniz