Yilmazfatma Bugün doktora gittim 31 haftaligim bebeğim ters mis düzelmezse sezeryan olucak sonradan bebeği doğum pozisyonun alıp normal doğum yapan varmı
Gmzcngi Yilmazfatma iyide daha erkenki sonradanda dönebilir daha doğuma baya haftan war hemen neden sezeryana yönlendiriyolar ki
Purple Yilmazfatma icini rahat tut canim hic canini skma senin pskolojin cok onemli bnada doktr makat gelisi dedi 1 hfta snra gttim duzelmis su an 30 hftalgim agir kaldrma yukari uznma dinlen ayakta cok durma gecer
Dyg34 Yilmazfatma işte onu diyorum haftan çok erken döner sitres yapma dönmezse de hayırlısı buymuş diceksin ama 39 da dönen gördüm 41 dönen okudum
Yilmazfatma Beyza7950 inşallah kızlar ya sezeryan istemiyorum bebeğimsağlıkla gelsin ağrılara raziyim ben Purple Dyg34
SevgibiR Döner o daha ya sen ne bakıyorsun o doktora sevmedim değiş bence sen onu sanki 38haftalik bebek daha minicik ne sezeryaniysa
Purple Yilmazfatma kalca cikikligndan kucukken ameeliyat olmustum normal dogum icn afedersin bacaklarmi acamiyorum ve normal olursa yuruyusun degisir dedi doktr cunku hem sag kalca hemde sol kalcamdan ameliyatliyim