GmzAvc23 Kızlar hepimize hayırlı sağlıklı bi doğum diliyorum, 2 sorum olacak 1-) istanbul arnavutköyde oturan hamiş anneler detaylı ultrason için nereye kime gittiniz? 2-) Tetanoz aşısı hakkında düşünceleriniz nedir ?
mrv2505 GmzAvc23 selam canım ben de Arnavutköy de oturuyorum. Bahat hospital mustafa balığa gittim detaylı için tetanoz da 2. Dozumu oldum he hangi bir sorun yaşamadım
Acelyapova Sorunu cevapliyayim 2 doz tetanoz asisi oldum hicbir turlu kotu etkisini gormedim bebegime karsi 2 3 gun kolum agridi o kadar tetanoz olduktan sonra şu hastaligim cikti şöyle oldu diyen cok var ama tetanoz zaten hamileligin ortasinda yapilan bir aşı seker cikti diyolar seker testi zaten 24. Haftada falan yapiliyor ciksa zaten o zaman ogreniyoruz bence kotu etkisi oldugunu dusunmuyorum yaptiran milyonlarca insan var ve kotu bsiey olsaydi hepimizin bebegine olurdu
GmzAvc23 Acelyapova öncelikle çoook teşekkür ediyorum bu konuda çok kafam karışık bebeğe karşı yan etkisi olabileceğini okumuştum bazı yorumlarda ama bi yandan da zararı olsa o kadar insan yaptırmaz diyorum
GmzAvc23 mrv2505 çok çok teşekkür ediyorum ben hadımköyde oturuyorum otobüsle çok zor oluyo çiftlik tarafı daha yakında bulabilsem daha iyi olacak
Acelyapova GmzAvc23 evet bende oyle dusunuyorum hatta yaptirdigimda korkmustum ama aşıdan dolayi oldugunu dusunmuyorum cunku kotu bisey olsa doktorlar yaptir demez onu gectim bana perinatoloji doktoru sunu demisti saglikli bir gebelige ne yaparsan yap kotu bisey olmaz eger riskli bir gebelikse veya riske dusecekse zaten yattigin yerden bile riski tetikler oyuzden korkma demisti
Ecemss16 Bnm doktorumda en zararsız aşı tetanoz cunku canlı hücreli aşı değil demişti bakalım insallah bsi olmaz