Tugce889 Kızlar yarın hastane randevum var. 24+5 oluyorum. Şeker testi yaptıracağım. Randevum 11.50de ama bildiğim kadarıyla aç gitmek gerekiyor. Sabah 8de gitsem doktor muayene edip barkodu verir mi? Devlet hastanesinde kontrolümü yaptıracağım.
madameux Tugce889 tok giderseniz 50lik yapilir. 50likte sorun görülürse bir daha aç çağırırlar 100lük yaparlar. Varsa randevunuzu degistirim 8:30a falan alın. Randevu bulamiyosaniz bence 50ligi yaptirin sonra duruma göre bakarsiniz
Rojdademirkol Tugce889 ben özelde yaptirdim en gec 10 a kadar yapiliyor denildi. Ac gittim çünkü aclik sekerine bakiyor ilk sonra sekerli suyu iciyorsun. 1.saat ve 2. Saat seklinde iki kere daha kan veriyorsun
Edaa3595 Tugce889 devlette yaptırdım en geç 9 da yapılıyor dendi benim randevum 10 daydı bende şans eseri sekretere sorunca direk barkodladı ve kontrol saatim gelmeden açlık ve içecekten sonra 1. Saat kanımı verdim sizde sorun sekretere yardımcı olurlar tahminim
Tugce889 madameux sabahtan aç gidip söylemeyi düşünüyorum. İlk gebeliğimde 75 gram yapıldı. Aç gitmem gerekiyordu. Çalışıyorum sürekli çıkması zor oluyor.
Rojdademirkol Tugce889 75 ml yaptim. Aclik 79, 1.saat 189, 2.saat 130 çıktı. İlk saat önemli zaten o yüksek çıktı doktor diyet yap dedi evde ölçüm verdi simdi dikkat ediyorum şükür iyi gidiyor