aslip7 ben koyduklarımı söyleyebilirim, tamamen çantamı hazır ettim size de fikir olur. İkizlerim olacak ama tek çocukmuş gibi listeliyim
Çocuk için 3takım yaptım zıbın çorap şapka eldiven tulum veya alt üst takım şeklinde, 1takımda doğunca hemşireler istiyor sizden öyle ayrı koydum koyduğum keseye 1 bez ekledim. bi ince penye battaniye birde kalın battaniye, 4 ağız mendili, 13-14 bez, ıslak mendil, alt silme pamuğu, pişik kremi, emzik, kaşık biberon, mama. Bide kirlilerini koymak için poşet ekledim.
Kendim için 1 sabahlıklı pijama, 1 normal pijama takımı, yedek alt pijama koydum. Eşofman takımı koydum çıkarken giyinmek için. 1 tanede tv battaniyesi aldım, sezaryen durumunda çok kişi önerdi. İç çamaşırı, çorap, tülbent, patik koydum ikiz olduğu için sezaryen durumunda çıkınca çok üşüyormuşsun o yüzden. Bi küçük havlu, diş fırçası macunu sabun deodorant kolonya gibi şeyleri küçük bi çanta yaptım, yetişkin bezi 2 paket, göğüs ucu kremi ve göğüs pompası koydum. ( benim ikiz olacağı için çocuk kısmını yarı yarıya yazdım, mamayı da ikizlere yetmezse diye kendi güvenip araştırdığım bi markayı aldım hastanelerde aptamil veriliyor dendi)