Zeliha66 Sewo iyice yetkininden al yumusak olandan tatli olunca yersin belki. Hayirlisi olsun hakkinda insallah en az 10hafta daha karninda kalir
tugcesakir33 Krispiim16 canım mervem eczanesi adi 0324 502 00 18 adi Emre Tuğçe’nin arkadasiyim dersen yardımcı olacak Sewo
tugcesakir33 Krispiim16 onların depoda da bitmiş alan 5 10 alıyormus bana hep o buldu başka arkadaslrmın deposuna bakacam dedi bulurum büyük ihtimal dedi inş hemen bulur ben arar aarada hatırlarırım cnm hemen hallolur inş
tugcesakir33 Krispiim16 ben de birazdan sağlık ocağına gidecem bizim burda 5 6 eczane yanyana bulursam hemen alırım sana haber veririm yollarım cnm
Krispiim16 tugcesakir33 inşallah canım allah razı olsun Bursa İstanbul tüm eczanelere baktırdım aradım sordum hiç bir yerde yok inşallah orda bulunur 🙏🏻
tugcesakir33 Krispiim16 canım bir tane bulmuş şimdi bakıyor sen 4 tane istedin ya hepsini bir mi yollarsın bende bakacam birazdan bizim sağlık ocağının oraya istersen ara eczaneyi kardeşim benim nomu verecek sana daha rahat anlaşırız 😊
Krispiim16 tugcesakir33 tamam kuzum kardeşin çalışıyor ya arayıp rahatsız etmek istemedim sana kızmam yoğunsa 😂😂😂
eglhnztrk Pruluton depot u bebeği gelişmediği için vurulan var mı? 8. Haftadayım iki haftadır vuruluyorum lekelenmem var ve bebeğim üç gün geriden geliyor diye.