Babyboymom Heyva Sağol haber verdiğin için. Birde nereye başvuru yapacağız onuda yazarsan çok sevinirim
Kezo Heyva size bişey sormak istiyorum bu rapor parası sigortan nekadar yüksekse ona göre mi para alıyorsun arkadaşım özelde doğum yaptı sigorta primi 1800 yatıyormuş 6500 almış
Heyva Kezo valla canm bilmiyorum ki iki gun hastanede kaldim uykusuzluktan kafam bisey almiyordu anladigim tek sey kamakamliktan 2 altin parasi alabilecegimiz
murgan Heyva bu altın parası acaba her şehirde mi geçerli ben çalışan bir hamileyim ve şuan dogum iznindeyim alan ark. Olursa bizide bilgilendirebilir mi tam net olarak bizde alalım sonuöta böyle bir hakkımız var ise
Heyva murgan bu aralar rahatsizligimdan dolayi dışarı cikamiyorum ama alirsam mutlaka haber veririm size canm
lkayRazgatLolu Ben kaymakamlıkta çalışan arkadaşıma sordum aile ve sosyal politikalardan alınıyo dedi büyük ihtimal doğum parası o yani birinci çocuk 300 ikinci 400 olandan
Heyva lkayRazgatLolu bende kadina dedim dedi onlar ayrı dedi ben emzirme parasini dogum parasini iki altin parasini ve calistigim icin rapor parasini aldim dedi bize
Ecemmert Heyva dogumdan en az 3 ay oncesine kadar calismis olmak gerekiyor bu parayi almak icin.ayrica doguma yakin doktortan visite kagidi almak gerekiyor artik calisamaz diye.
Heyva Aysgeulburakk valla canm kadin ustune basa basa aldim dedi 600 dogum parasi 600 de altin parasi dedi