mA06 bence devlet. Ya biraz araştır doktorunu vs öyle devam et. Yani dezavantajları var mesela kafana göre mesaj atamazsın vs elinin altında hep bi dr yok ama değer mi bilmiyorum. Bak üst düzey sayılacak bir özelde eşimin arkadaşı doğurdu. Ziyarete gittik. Yeni doğuranın yüzünde böyle bi mutluluk bi rahatlama beklersin demi. İçeri bir girdik ikisi de dehşet gergin, biz şaşırdık. Çocuğu yb a almışlar. Ve günlüğüne 25 bin istemişler ki yenidoğanda yb ücretsiz kii bunların sigortası var. Sütünü sağaacaksın demişler sağım makinesi 900 tl kiralıyorlar önce ödüyosun sonra cihazı veriyolar ki bu tek sağım fiyatı . 3 saatte bir sağacaksın denmiş. Yani adamlarda biz acaba kazıklanıyormuyuz psikolojisi vardı buram buram. Bize dediler ki sakın özel diye özel hizmet alıyoruz diye düşünmeyin dediler. Neyse ben sağlıkçıyım kendi hastanemde doğuracam ben dr a bir elin parmağı kadar gittim ki randevu olayım da yok. Hani özelde tek artın bu bence o açıdan dedim. Bilmiyorum ben azarlanan vallahi görmedim, kimseyi de azarlamadım. Aldığın hizmet içeriği gerçekten farklı değil özelde de çalıştım. Senin kararındır bu arada ben fikrimi söyledim.