ela2023 35haftalık hamileyim toplamda 15kg aldım daha da almak istemiyorum. Çok hareket ettim asla yatmadım ilk öğrendiğimden beri, düzenli yemeye çalıştım ama olmadı. Bebiş şuan 2.700 Taktilerinize ihtiyacım var yoksa 20kg alacağım rahat.
Iremaydmrr ela2023 kız aynıyız senle 😃😃 doktorum dün çok kızdı neden bu kadar şiştin diye birde çalışıyorum düşün
Zbsbzc1 ela2023 şeker tuz hamur işi yemeyn 😀 ben de 15 kg 1 haftam kaldı ilkindede 15 kg ile bitirmiştm zaten geri hemen verırsnz bol su içerek sekerden uzak durarak 👍🏻
pamukannesi25 ela2023 son aylarda alınıyo asıl 😄 besleyici şeyler ye boş besin alma öyle ekmek vs hamurişleri tüketme kuruyemiş balık et sebze ye bebek için kilo aldırıcı şeyler yararlı şeyler pilav yeme mesela makarna falan
ela2023 Acelyapova ben kilolu hamile kaldım bide en fazla 90 ile doğuma girerim dedim çok dikkat ettim ama olmadı.🤣
Cnuryasar Valla ben şuan 37+3’teyim 60.5 la hamile kaldım şuan 77.5 kiloyum toplam 17 kilo aldım ama tamamen karnım ve kalçama kollarımla bacaklarım aynı 🙏🏻💞 sağlık olsun da kilo alınır verilir boyum 1.72
Gzdgs İlk gebelikse eger genelde çok kilo alınıyor ben ilk hamileliğimde 30 kilo almıştım 2.de 9 kilo şuan 15 haftalık hamileyim gram oynamadı kilom ☺ tadını çıkarın bu günlerin saglıkla kucagınıza alın inşallah bebişlerinizi
Gnl54 İlkinde hic dikkat etmedim 35 kilo aldim 120 ile doguma gittim simdi 132 kiloyum bu sefer hiç zorlanmadım nedense