fasulye-annesi Kdrozdmr3455 yaaa şu an nasılsın inşAllah ikinizde iyisinizdir❤️ güzelce dinlen bebeğinin sana ihtiyacı var
Kdrozdmr3455 Pinaargunes Daha iyi olucamm inşallah bebeğimi solunum nedeniyle yoğun bakıma.aldilar daha kucağıma alamadım😔
Kdrozdmr3455 BeyzaGnes12 Çok tesekkr ederim solunum sorunu nedeniyle başka büyük hastaneye sevk edildi kucağıma alamadım sadece opebildim 😔
miranatlas Nrtnnn Kdrozdmr3455 ya bebişler iyidir inşallah 🙏 belirtileriniz ağrılarınız kaç gündür vardı
Kdrozdmr3455 miranatlas Dün başladı ağrılarım yalancı agridir die dusundum gce beş dakikaya düştü ve sabah kanamam basladi eşinden tamamen ayrılmış kesinlikle en ufak ağrıyı bile.ihmal.eymeyin
Kdrozdmr3455 miranatlas Ben sabah olmasıni bekledim ama dktr bugünle deil dedi cnku tamamen ayrılmış dedi
Kdrozdmr3455 fasulye-annesi Şuanda uyutuluyormus bebiş yarın beslenecekmis inşallah ikimzde çabuk toparlariz♥️
Betren Kdrozdmr3455 ya çok geçmiş olsun haftamız ayni 32+5 oldum bende bugün riskli geleyim bende bazen gerçekten bazı geceler bitmek bilmiuo ama cok sukur ikinizde sagliklisinjz sanirim cok gecmis olsun🌸
Kdrozdmr3455 EmirAsafMomm Evet zaten sezaryendim dördüncü acil alınmak zorunda kaldı şuan yoğun bakımda nefes sorunu var kilosu az inşallah dzelicek♥️