MorKelebek54 Kayrammirza ben mi yanlis anladim 32 hadtalik benegin cinsiyetinin belli olup olamicafini mi sordun?
Sainmizgin Çok geç kalınmamışmı bunun için haddime değil ama sizin için dedim hazırlıklar ona göre yapılıyor ya hani
Kayrammirza emirtimr1 bebek gòstermedi pozisyon uygun degil dediler çalıştığım için de sùrekli izin alamadm .ayda bir gidiyorum bu sefer gittiğimde artk çok zor cinsiyeti sòylememiz dedi sòylemedi .
Kubra003 Kayrammirza artık bebek pozisyonu aldığı için yüzünü bile sor görürsünüz en met uygun haftalar 16 25 arası falan siz baya geç kalmışsınız. Ben cinsiyetini öprenesiye her gün gittim nerdeyse 😄😄
Kubra003 Kayrammirza o zaman gözükür bence bebeğin dönmediyse. Benim baya erken döndü en son 22. Haftada gördüm yüzünü faln 🤭
Kayrammirza BabyAta detaylıda belli olmaz mı sonuçta organlarına bakıyorlar orda kız dedi diğer doktorlarda sadece tahmin yaptı kıza benziyor diye. Nub teorisine baktirdm instagramda 2 yere oda kız dedi.
xhbgns Kayrammirza Detaylıda kız demiş zaten doktorunuz 32ye kadar öğrenememiş değilmişsiniz. Sağlıkla doğsun.
xhbgns Kayrammirza Yanılma payı her zaman vardır ama detaylı usg’de bu oldukça düşük haftası da uygun oluyor açı da netse yanılma olmaz net bir şekilde bacak arası gördünüz mü?
Kayrammirza xhbgns evet gòrdm birsey yoktu pozisyonuda gayet iyiydi video bile çekmistm baska bir hastanede tekrar girdm orda sòylemedi doktor gòstermiyor dedi.