Cicek88 baharmom35 merhaba bugun ultrasonla doktor bakti ama kese ve yolk vardi sadece , bebek yoktu umarim bos gebelik degildir bir hafta sonra tekrar gidecegim bebegin ve kalp atisinin gorunmesi gerekir artk.:( cok uzgunum.
baharmom35 Cicek88 ama çok erken değil mi daha 6. Haftaya bile girmedin en azından yolksac var bence strese girme bak ben daha hiç kese görmeye bile gitmedim doktor görmedim 27 nisanda direkt kalp atışı duymaya inşallah sende rahat ol ❤️ benımde bugün 5+5
Cicek88 baharmom35 son adet tarihim 4mart bugun kac haftaligim onu bile bilmiyorum.. insallah birlac gun geriden geliyorsa normaldir diye dusunuyorum ama cok korkuyorum. Uygulamada 6+2 diyo. Keseyle uyumlu aslnda.
Zeyno800 Cicek88 13 yıl sonra ilk defa mı gebe kaldınız? Sağlıklı kalp atişinida duyun Sorun nedir sizin olmaması için içn
ysfesra2438 Zeyno800 4 senelik evliyim ilk 2 sene düşünmemiştik Son senemizde olamayacağını anlayınca tedaviye başladık Çok şükür rabbime ilk denemede bebişimizi verdi.Rabbim isteyen herkesin kucağını doldurmayı nasip etsin.
Sule-ben Tatilcimcime 2. Denememde hamile kaldım bende şimdi 14 haftalığım . Dilerim ki seninde her şey gönlünce olur 🙏🏼🤍