Kbralii Bende tüp bebekle hamile kaldım çok şükür. Şu an 6+1 haftalığız dün kalp atışı için doktora gittim doktorum kalp atışı normale göre biraz zayıf dedi çok moralim bozuldu. Haftaya tekrar gideceğim inşallah düzelmiştir 🙏🏻😞
tgbmerve Gezgin_anne12 Gezgin_anne12 korkmayın derim çağırır siniz kötüyü derim anlıyorum ama bir yandan sizleri 16 ya kadar ben sürekli kaybetme korkusu yaşadım 10-11. Haftada bile kanama vardı , uzgundum , ama herşey yoluna girdi ve hastalara egzersiz yaptiriyor um düşünün🙈🙈 sadece yere birşey düşse arkadaşlar alıyor sağ olsun
ozozz Tatilcimcime 7+5 teyim ben de :) çok yorgun uykulu hissediyorum ve midem çok ağrıyor sürekli :/ var mı mide ağrısı yaşayan ve neler yapıyorsunuz rahatlamak için?
Tatilcimcime Muratseyma2015 ah ne güzel darısı bize inşallah bizimde 6. Haftada kontrolümüz var doktor kalp atışlarını duyabiliriz dedi
Tatilcimcime tarcin38 maşallah peki öğrendikten sonra hangi folik asit kullandınız? Ne zaman başladınız folik asit ve vitaminlere?
baharmom35 Tatilcimcime bende 5+4 deyim tüp bebekle 2. Denemem hiçbir belirtin var mı rahatsızlığın benim kasık bel ağrım bir kaç defa oldu birdaha olmadı
Tatilcimcime baharmom35 bende hiç belirti yok sadece göğüs hassasiyeti o da çok arada ve dediğin gibi arada kasık ağrısı sanki hamile değilim gibi ne miğde bulantısı ne tiksinme hbişey yaşamıyorum hatta araştırıyorum bu normal mi diye
baharmom35 Tatilcimcime bende 🙈🙈 yani normal mi bu diyorum tabi herkesin farklıdır ama öğrendikleri gibi hatta öğrenmeden belirti olanlar oldu 6. Haftayı bekleyelim bakalım 🤔 bebişler sağlıklı olsunda kalp atışını duyayım sağlıkla ne güzel hiç rahatsız olmadan gebelik geçirelim 🤲
baharmom35 Tatilcimcime aaaa bende aşırı şişlik var bu normal bence sonucda dışarıdan birsürü hormon alıyoruz
Tatilcimcime baharmom35 evet şişlik bende de var yani o kadar iğne kullandık ki hepsi ağır şeyler benim şuan 2 kg ödemim var ne olara hepsi iğne kaynaklı ve pregestoron kullanıyorsan o da kabızlık yapıyormuş bu da şişkinlik yapıyor
baharmom35 Tatilcimcime dün hayatımda ilk defa kabız oldum çok zor birşey bence çok dikkat edilmeli çok acı veren bişi Allah korusun bebeğe de iyi değil o yüzden dikkat edelim bidaha olmak istemiyorum
Tatilcimcime baharmom35 baharmom35 eğer pregesteron kullanıyorsan bu çok normal bol su içmemiz gerekiyor
Duygumsu Tatilcimcime 2. Denemede oldu çok şükür. Bir sürü iğneler ilaçlar derken değdi Allah isteyen herkese nasip etsin. İğne ve ilaçların yan etkisini hiç görmedim hatta 5 ayda 2 kilo aldım zamanla da iğne bitti ilaçlar azaldı sadece vitamin kaldı
baharmom35 Duygumsu iğnelerin bittiği sadece vitamin ile kalacağımız günleri görürüz inşallah en güzel şekilde 🤲
Tatilcimcime Duygumsu canım bu tamamen bünyeyle alakalı ki çoğu insana da kilo aldırıyor bu iğneler yani herkeste farklı etki gösterebiliyor
Dilekveuzum Oğlumu 2018’de ilk tüp bebek denememizle kucağımıza aldık, geçen ay tekrar tüp bebek tedavisi gördüm ve 4 haftalık kadar hamileyim, yine ilk denemede tuttu çok şükür 🙂