Sudenrfidann Bugün kontrolüm vardı doktorum bir tahmin yaptı ama kesin olarak 4 hafta sonra söyleyebilirim dedi sizden de tahmin alabilir miyim 🌸🌟
Sudenrfidann Beyzakeles evet bende çok merak ediyorum doktorum kız gibi ama sakın gidip kıyafet falan alma bak kesin değil dedi hatta 😂 inşallah seninki belli olur yarın mutlaka bana da yaz
Sudenrfidann huysuz__ teşekkür ederimm Şuan bazıları kız bazıları erkek diyor daha da çok merak ediyor insan 🫣😂
Sudenrfidann Nurdoga doktorum kıza benzetti ama kesin bir şey söyleyemem dedi çevremdekilerin bazıları erkek bazıları kız diyor ebrar abla da erkek dedi bakalım sabırsızlıkla 1 ay sonrayı bekliyorum
Nurdoga Sudenrfidann doktrlar normalde yanılmaz ama bu sene yanilan çok olmuş 😂 o yüzden sağlıkla gelsin öncelikle kız gobekteki cizgidende belli oluyormuş diyrlarda kiminde yokmuş bile bende ilk oğlumda göbeğimi gecti çizgi bunda kısa var o yüzden sorayım dedim
Efse son kez tahmin alabilirmiyim kuzum bir dahaki kontrolde öğreneceğiz ney sanırım Allah’ın izniyle 🥰 @Ebrarabla_06