Hlimee Askılıklı olanı farklı nasıl yapabiliriz Duvara demir takıp öyle mi kullansam Böyle üst üste olmuş değil mi
BabyAta Hlimee böylede güzel gözüküyor ama küçükte olsa bir dolap içinde olsalar daha iyi olur diye düşünüyorum çünkü bu şekilde hep toz olacak ve dağınık duracak ben sevmiyorum açık dolap 🙈. Maddi imkanınızı tabi ki bilmiyorum yoksa hiç bir şey diyemem imkan neye el veriyorlar herkes onu yapıyor 🌸
teachermom1 Hlimee Merhaba ben de bebişime açık dolap kullanıyorum. Kendi tercihimle öyle seçtim. Her şeye her an ulaşmak çok kolay, hızlıca bulabiliyorum. Normal dolaptaydı, açık dolaba taşıdım. Çok güzel görünüyor, güle güle kullansın.
Sibush Hlimee aşağıdaki yuvarlak olan uymamış. Onun arkasındaki poşetleri de kaldırın. Askıların da hepsi aynı model olursa daha güzel durur. Trendyol’da açık dolap için çok güzel düzenleyiciler var. Hatta ışıklandırıp etrafa ayna falan koyup güzelleştirebilirsiniz.
Dalenkamader Maddi durumunuzu bilmiyorum ama bu sekilde toz olmaz mı ? Kırmak istemem asla şartlar böyle gerektiriyordur bilemem, sadece aklıma ilk o geldi
Hlimee Kızlar kiracıyım mobilya düşünmüyorum başından beri böyle hayal ettim Malasef taşınma söz konusu olduğu için yıpranma payını göze alamıyorum Sonuç da aklımda böyle kaldı Üzerlerini örterim artık Veyahut farklı şeyler yaparım zamanla Yok diye değil böyle açık serbest daha ben gibi yani Pintereset gibi yerlerde Olan tek tip oda düzenlemek istemedim