Aslikryl Adetim 2 gün gecikti miğdem bir kaç gündür bulanıyor bugün acayip bir baş ağrım var başım dönüyor ama genelde adetim hep 2 gün sarkar hamilemiyim bilmiyorum 🤷
Rabiul Aslikryl bende 2 gün gecikmeyle öğrendim hayırlısı olsun🌸 benimde 2 gün ileri yada geri atardı
Tugba_turk46 Bizde bilemeyiz ki gecikmenizde varmış test yapın isterseniz gecikme ve bulantı varsa gebelik ihtimalide vardır
eesmanurr 5 gün geçtikten sonra test yapın derim inşallah hayırlara vesile olacak evlatlar nasip olsun
Derennn700 FKRKS29 canım senin belirtilerde regl olacakmış gibi ağrın var mıydı karnının orta kısmında ağrı hissediyor muydun regl ağrısı gibi
FKRKS29 Derennn700 evet regl agrisi vardı genelde sol kasıgim ağrıyordu sürekli uykum oluyodu 1 gün gecikince reglm hemen test yaptım ben
Derennn700 FKRKS29 anladım canım bende de iki gündür regl ağrısı vardı bugün daha iyiyim benim ağrım rahim kısmında oluyor alt karınds
Mzzz Eğer bunlar hamilelik belirtileri ise çıkması gerekir çünkü bu belirtiyi veren zaten bthcg hormonu yani bu hormon yükseliyor vücut buna tepki veriyor o yüzden hamileysen testte çıkması gerekir
Derennn700 Aslikryl canım vücudumuzu dinlersek her gün bişey yaşıyoruz biz kadınlar o yüzden sabretmek en önemlidi
Acelyapova Aslikryl bende boyle 3 yil boyunca hep test yaptim hayallerim yikildi hamile kaldigim ay yapmicam dedim kendime sonra dedimki testi yapiyim tek cizgiyi goriyim adet olucam zaten psikolojik dedim iki cizgi gordum 🤣
Sinemm68 Acelyapova şu an ben böyle yapıyorum 2. Bebej istiyoruz korunmayı bıraktığımdan beri adetim hep geçiypr ilk kez bu ay 6 gün geçti dün test yaptım negatifti ne zaman testi elime alsam adet oluyorum yine yapayım da adet olauım dedim test negatif ama ilk kez adetim gelmedi 😂