birmeleginannesi_ şu an 125 e çıktık. Değerim de 7ydi. 15 günde bir test verip duruma göre miligram yükseltiyor. Ben evlenmeden önce sağlık ocağında kan vermiştim yine 7′ye yakın çıkmıştı o zaman orda ki hekim hamile kalmazsın kalsan da bebek gelişmez ihmal etme tarzı konuşmuştu. Evlendikten sonra dahiliye Doktoruna gözüktüm biri ilaç bile vermedi gebelik düşünürsen o zaman bakarız dedi, 6 ay sonra rutin kan testi verdim yine çok yükseldiğini görünce gittim ilaca başlattı ama yine gebelikle ilgili ufacık olumsuz yorum yapmadı nasıl düşürebilceğimizi anlattı. Gebe kalınca da kadın doğum doktorum dahiliyeye git o zamana kadar 50 mg kullan dedi oda ufacık olumsuz yorum yapmadı sadece ne kadar önemli olduğunu biliyorsun takip ettir düzenli dedi. Sonra ben dahiliyeye gittim oda dediğim gibi 2.5 olması gerekiyor gebelikte önemli ama sizin önceden de varmış ve ilaca rağmen yükselmeye devam etmiş biz düşürebildiğimiz kadar düşürelim yükselmesin en azından dedi. Yine yok şöyle olur yok böyle olur demedi. Çünkü bunun tek tedavisi ilaç şu an ve bizim yapabileceğimiz elimizde olan bir şey değil. Hepsi ilacı düzenli doğru kullanmam üzerine konuşma yaptı sadece. Uzun oldu kusura bakmayın ama olumsuz düşünceler daha çok etkiliyor gebeliği çok yüksek değerler gördüğüm için bende çok korkuyordum etkilenmiştim
ama şu an çok rahatım. Düşmeye başladı çünkü. Bununda nedeni doğru doz ve doğru kullanım