Kubis42 Emferr şuan için bı sorun yok ama bana 13. Haftada serklaj atılacak Önlem amaçlı. Zaten riskli gebelikte muayene oluyorum ben.kan değerlerine vs hepsine bakılıyor.
asell13 Emferr zaten riskli gebelik doktoruna gidiyorum her zaman için risk vardır canım görümcem 5 ay önce 6. Sezeryanını oldu 🙄
Sekerrr asell13 Ben 4. Sezeryan çok korkuyorum bana bişey olacak diye helal olsun valla doktorum devlet hastanesinde kordonlarını baglayalım diyor ama kararsızım
asell13 Sekerrr benimde 4. Sezeryanım iyi bi doktor iyi bi hastane gerisi rabbime kalmış napalım artık herşey çok ilerledi 7. Sezeryan bile yapılıyor 😅 ama bizim son daha bitti yetoo
Sekerrr asell13 aynen yeter rüyalarıma giriyor artık benim doktorum yapışıklık olabilir dedi o yüzden korkuyorum biraz
asell13 Sekerrr hmm risk varsa bilemem tabi ama içini ferah tut şuan herşey mümkün 2. Sezeryanımda banada dediler yapışıklık olabilir hiç bi sorun olmadı şükür
2cocuk2kopek Emferr o sana bağlı canım sağlıklı olan ardan 2 yıl geçmesi ben biraz garantiledim 5 yıl ara verdim