EsranurB vildan6 merhaba benim doktorum enfeksiyon için iç çamaşırını günlük değiştir günlük ped kullanma ve bol su iç enfeksiyon için en güzel tedavi bol su demişti 🍀
Merve-betul vildan6 urocare vermişti doktorum bana şase ondan kullanmıştım sor bence bide bol su iç yürü
vildan6 EsranurB Ben daha sonuç göstermedim ama e navız sonucında enfeksiyon görünüyor araltırdıgımda. Böbreklerim agrıyo yoksa yanma vs gibi bi sikayetim yok
Hiraninannesi-61 Urocare yazıyorlar bana hep anlık temizliyor ama bitkisel olarak kuru beyaz dut kaynatıp suyunu içip onla atıyorlar birde nioli yağı var iç çamaşıra bir iki damla damlatıp anında rahatlıyorsun
Pamuk vildan6 Böbrek ağrısı normal değil ilerlemiş enfeksiyon belirtisidir.Biran önce doktora gidin.Alternatif tip denemeyin.
Ozlmcnn6 vildan6 enfeksiyon hamilelikte cok önemli erken doguma ve bebeğe gecme olasılıgı var doktora mutlaka danısın.
EsranurB vildan6 enfeksiyon durumlarında 3 günlük azitro antibiyotik veriyorlar diye biliyorum inşallah hızlı bir şekilde geçer geçmiş olsun