Gaye1402_ canım en az 3 takım 5′li takımlardan koy, 2 tane tulum, 3 tane zıbın, 1 tane müslin battaniye, 1 tane müslin örtü, 1 tane penye battaniye al yanına. En az 5 adet ağız mendili, 2 tane bebek çorabı, iç zıbın da al.
Kendine iki adet pijama takımı al biri uzun kollu biri kısa kollu olsun doğumdan sonra üşüyebiliriz. Hastane odasında rahat edebileceğin terlik al yanına. Gecelik elbise-sabahlık tarzı bir şey düşünüyorsan onu da al bebeğine fotoğraf çekimi gibi bir şey yaptırmak istiyorsan isimli,nakışlı hastane çıkışı vs gibi bir şey yaptırdıysan onu da al.
Göğüs pedi,lohusa pedi,depend,alt değiştirme örtüsü,15-20 adet bebek bezi,2 paket ıslak mendil,emzirme çayı,göğüs ucu kremi,belki kullanılabilir emzik ve biberon,emzik kutusu,kendine rahat iç çamaşırları ve hastaneden çıkarken rahat edebilecegin kıyafetleri,havlunu,selpak havlunu,ıslak mendilini,makyaj çantanı ve saç şekillendiricini unutma 😻🩷 ben ekstra emzirme atleti,hamile külotları koydum,yelek ve patikte alıcam yanıma malesef ki 🥲 benim doğuma çok az kaldı da 🤭