ZeynepDuru17 Deletedmom_98 benim 30 haftalıkken 1500 kiloydu doktor ayına haftasına göre normal iyi demişti Çarşamba günü kontrol var bende merak ediyorum
mutlubibekleyis her doktor farklı birşeyler diyor sanırım biz de 33+0 bugün gittik kilo 2100 boy 45 cm. kilosu için bir şey demedi, boyu uzun dedi.
beyhan3678 Güzel anneler 32+1 günlük gebeyim doktor muayene de ne yapıyor bu haftada. nisanın 8 inde muayeneye gittim
Beybb Deletedmom_98 Merhaba kafası önde olduğu için normal doğumu engeller mi bu konuda bir şey dedi mi doktorunuz
Deletedmom_98 Beybb evet kesinlikle sezeryan öneriyor gittiğim 4 doktorda aynısını dedi perinatolog zaten normal doğum senin için aptallık olur dedi ki bende aynı fikirdeyim iri bir bebegı normal doğumla doğurmak normal olmaz
[silindi] Deletedmom_98 doktor minyon olur dedi çok sıkıntı değil dedi de ben de hep duyuyorum benim haftalarda olanlar genelde 2 kilo falan.ama ben de sıkıntı yapmıyorum varsın 2.5 kilo doğsun sağlıklı olsun
Nilbebek27 Deletedmom_98 merhaba doğum yaptınız mı? Şuan bende 33 deyim ölçümlerim sizinki kadar ileride