Hiiiillllaaaallll93 Kızlar 27. Haftada olup kuyruk şokumu ağrısı yaşayan var mı geçici bir durum mu doktora gitmeli miyim
Gamzeabay Hiiiillllaaaallll93 merhaba 29. Haftaya giriş yaptım acayip kuyru. Sokumu ağrısı yaşıyorum otururken özellikle pazartesi gidince görüşeceğim doktpruml
Asya20203 Hiiiillllaaaallll93 bir haftadır 70 yaşında gibi inleyerek hareket ediyorum kuyruk sokumu ve resmen alt tarafimdaki bütün kemik ağrısını hissediyorum yürüyüşüm bile komik halde.magnezyumumu kullanmaya başladım umarım etki eder bilgi alan olursa beni de bilgilendirsin randevum haftaya var bekliyorum. Hepimize acil şifalar diliyorum
Feras23 Hiiiillllaaaallll93 Benimde başindan beri var 31 haftalik olduk daha da şiddetlendi ne yapsam fayda etmedi :(
Hiiiillllaaaallll93 Gamzeabay trendyoldan oturma minderi aldım onu bir deneyeceğim bakalım bi araştır istersen
_almirasmom Gamzeabay gecmıyor maalesef kızımdada o haftalarda basladı magnezyum verdi ama nafıle dogumdan sonra gecıyor
Bsraaydnn Bende 10 lu haftalardan beridir var şuan 34+4 hala devam artarak devam ediyor fıtık var ondan dolayı baskı oluyor büyüdükçe dahada artiyor
Dlar İlk gebeliğinde kızımda çok yaşadım doğuma kadar sürdü ama ben tecrübesiydim magnezyum getiriyormuş canım birde ağrı kesici veriyor doktorlar fayda ediyormuş biraz bu sor doktoruna insallah