Nuraribulan38 Kızlar merhabalar 16 haftalık bir hamişim daha bebişin cinsiyet belli değil kısmetse bu hafta gösterirse belli olacak ve hiç sivilcelenmediğim kadar sivilcelendim cinsiyetle alakası var mı ?
Busekrtl Nuraribulan38 Ne kadar doğru bilmiyorum ama ben bir yerde erkek olabilir diye okudum öyle şeyler olunca. Çünkü işte testeron ile alakalı bir şeydi yani yanlış bir bilgi vermeyeyim
Seldahilal Nuraribulan38 ben yüzümde çok sivilce oldu yani önce çıkıyordu ama bukadra değil cinsiyetimizde erkek🤗
Semyil Nuraribulan38 alakası yok canım gebelikten önce cam gibi olan cildim şuan mayın tarlası 17. Haftamdayım kız bebiş
Flowersh Nuraribulan38 hayatımda regl dönemlerim hariç (oda bir iki tane sivilce çıkardı) hiç yüzünde sivilce çıkmış insan değildim ergenlikte bile sivilcem olmadı hamileliğimde olduğu kadar🥹 30 dan sonra acayip bastırdı ergenler gibi yüzüm mayın tarlası oldu erkek bebek
Booksandcats Benim de geçen haftalarda aşırı sivilcelenmem oldu cinsiyete %80 erkek dediler alakası var mıdır bilmiyorum ama 🫠