nisanela Kızlar son adet tarihimi uygulamadan girdiğimde 6 haftalık olarak hesaplıyor ama doktor 5+1 dedi hangisi doğru ya kafam karıştı gerçekten acaba adet tarihimi yanlıs mı anladı doktor sizinde böyle oldugu olmuşmuydu??
Tugcev nisanela benim de hesaplamama göre 4 haftalıktı doktor 5 haftalık demişti 😊 şimdi aynı haftalarda gidiyor 1 2 gün oynuyor sadece doktor uyumlu tarihinle diyor o zamanda öyle demişti gerçi. Sizinki de döllenme tarihiyle alakalı olabilir zamanla daha net oluyor
SrpYlmz nisanela Canım benimde ilk başlarda ultrasonla adet tarihim arasında bir hafta vardı yani ultrasonda bir hafta daha gerideydi ama bu zamanla düzeldi yani bebek yetişti aradaki farkı 2 güne düştü çok şükür şuan 20+5 iz bir hafta geride bir hafta önde olmasi o kadar sorun değilmiş
Elos_1907 nisanela bende kendi ilişkimi hesaplayarak 32 gün diyorum doktor 6 hafta diyor kalp atışını duyamadık kese ve yolksac var. Siz kalp atışı duydunuz mu
Sudeakay O hep değişiyor benimde ilk haftalar değişiyordu 24. Haftadayız bazen tutmadığı oluyor bir hafta ileri bir hafta geri de olduğu oluyor önemli değilmiş o
nisaaa5400 nisanela bana da öyle dedi canım benim hesaplamam 1 hafta ileri gidiyordu doktoruma göre ayarladım bende uygulamayı