Son_gul Başına gelen varmı 13 haftada %100 erkek dedı doktor bugün başka bır doktora gıttım 17 haftalık %80 kız dedi
Momss13 Son_gul benim teyzemde de öyle olmuşdu 8 ay boyuncu erkek dediler son ayda kiz dediler kizda olda
Merve_31 Son_gul aynen bana da oyle söylediler 12 de erkek 17 de geçen gün kız dediler hâlâ yanlış öğrenenleri duyuyorum inansam mi acaba ya
Enfal_06 Son_gul 14+4 %60 70 erkek dedi doktor 17+5 erkek net erkek belli oldu bacak arasından anlaşılıyor zaten
Son_gul ezell34 12 hafta çok erken cinsiyet için çoğunlukla degısıyor maalesef çok ta duydum her gıttınızde cinsiyeti sorun
Son_gul Ezgi49_ aynı durumdayız 4 farklı doktora gıttım 2 si erkek 2 kız dedi bende artık bıraktım erkek olsada benim evladım kız olsada sağlıklı olsun
Ezgi49_ Son_gul aynen öyle cnm Allah’tan gelen baş göz üstüne benim iki tane kızçem var ondan az merak ediyorum yoksa sağlıklı olsun da evlattır farketmiyor🥰
Minikanne-76 12+5 iken önce parlaklık var erkek dedi sonra kız olarak bilin dedi 16+4 iken başka bir doktor da erkeğe benzettim ama kordon mu bilemedim git 2 hafta sonra gel dedi bir türlü belli olmuyor 🌸
Babymom07 Son_gul 13. Haftada %100 demesi çok saçma bende o zamanlar gittim doktor net değil dedi yine de söyledi ama hatta kimseye söylemeyin falan da dedi sizin doktor garipmiş
nazel123 Son_gul anladım değişik olmuş ya banada o haftada erkek dediler daha gitmedim 😅 yani videoda birkaç defa gösterdi pipisini
Son_gul nazel123 ben çok ney gördüm pipisin ama ayıptır söylemesi çok büyük geldi bana sonuçta bebek daha çok küçük o kadar olması bana tuhaf gelmıstı açıkçası başka doktora gıttım 16 17 hafta arasında oda bacak arası boş kız dedi detaylıyı beklıyorm