Eşim hamileliğimi ikinci ayımdayken yatakta açık bir kıza bakarak afaderdiniz yatakta sürtünürlen yakaladım çok agladım kızdım bağırdım ama affettim sineye çektim, …
Şuan 7 aylık gebeyim, telefonunda dün akşam 11/12 gibi bi kızla mesajını yakaladım mesaj arşivdeydi ama gördüm görünce telefonu aniden elimden aldı okudum biraz aşk sözleri yoktu gülücük vs ben cinnet geçirdim aglayarak aldatıyorsun yine dedim biliyorum tedirgindi..
Kriz geçirdigimi görünce beni evde bırakıp aniden evden çıktı telefonu alarak eve geldiginde mesajları kızın telefonun numarasını vs silmişti, açıklaması işe 10 yıllık bir geçmiş muhasebeci arkadaş dedi çalıştığım yerden dedi ama ben inanamadım kızın numarasını bul kanıtla inanayım dedim, sildim numarasını dedi ama daha dün birlikte oldugum adam akşamına böyle bir bok yemesi hamile olmam çok zoruma gitti ağladım kimseye bir şey diyemem ne desem boş oturma odasında uyudum gece o yatakta sabah işe gidince o orospunun numarasını bul dedim, bulursa yalandan işte, utanmadan birde eve çiçek göndermiş bende dedim ki altattıgın kadına kandırma çiçeği mi dedim , çöpe at dedi , bende yok sana lazım olur tek tek dağıtırsın o kızlara dedim iyi akşamlar yazdım sizce seven bir eş böyle yapar mı nolur ya 3 buçuk yıldır evliyim ilk kez yapmadı ama bunu ben bilemedim çok üzgünüm kırgınım perişan haldeyim iyi degilim öldürmek istiyorum kendimi başka çıkış yolum yok……