H-ckerana Nescafe,jackobs alamıyorum kaç aydır.Canım çok kahve çekiyor ne alabilirim evde soğuk kahve falan yapabileceğim.Hangi marka nasıl bisey alabilirim.Kahve makinem yok bu arada 😊
MorKelebek54 H-ckerana normal kahve bence farkli degil tatlari ben de hel soguk kahve icin aliyorum guzel oluyo
H-ckerana Adenala teşekkür ederim bugun alacagım insallah tam bir kahve aşığıyım 😂 sadece bulantı döneminde ayrıldık şimdi tekrar arzuluyorum kavuşma vakti geldi 🤎 @MorKelebek54
MorKelebek54 H-ckerana ay bende 😂 yani gebelik oncesi felan gecen yil her gun bardak bardak soguk kahve iciyodum bide ben karamel ozu de aldim media marktan onla yapiuorum starcback dan bin kat daha guzel oluyo hemde bedava😂😂 istedigim kadar içebiliyorum😂 ama bayadir yapmiyorum valla yalan yok son bi kac gudnur karadut ozu ne sardim sisenin yarisi bitti bile sen düşün 😂 saniirm tekrar alicam ama zuhreana mi ne orasi da cok oahaliya satiyo gecen 2.si 1 tl ydi oyle aldim ya bi denemek icin ama devamli alkcam saniirm baska markaalra da bi bakicam ama sende bak dene o karadut ozunu hem kan yapar dogumda bolca lazim olcak 😂