miavega Koalams 23.haftadayım canım. 2 hafta önce b12 im 230 çıktı doktorum New Life ın dil altı takviyesine başlattı. Tsh ım da 2,22 çıkmış. Onunla ilgili olumsuz bir şey söylemedi doktorum.
Ysmnerszkrbg Koalams demir kalsiyum magnezyum kullanıyorum bebeğimin haftasına göre gelişimi 10 gün önde olduğu için biz diğer vitaminleri bıraktık
Koalams miavega bende 19+5 evet bence benimde kullanmam gerekiyor alt sınır 200 ama bence daha yüksek olması lazım 400 500 gibi tsh evet sizin iyiymiş benim biraz düşük daha düşüktü şükür yükselmeye başlamış 🙏🏻🥹 teşekkür ederim bu arada
Koalams Ysmnerszkrbg bende d vitamini demir magnezyum omega3 kullanıyorum hiç kalsiyum kullanmadım ama 🤷🏻♀️ bebişe maşallah kaç haftalıksınız
miavega Koalams rica ederim ne demek 💖 doktorunuzla iletişime geçip b12 başlayabilirsiniz bence. Demir bağlanmasını da etkiliyor, hgb düşüklüğü yapabilir. O yüzden size katılıyorum önemli bir vitamin ☺️
Ysmnerszkrbg Koalams 29 u bitireceğiz artık benim akşam yatağa yatınca bacaklarımda ağrı oluyordu huzursuz bacak deniyormuş o yüzden magnezyum ve kalsiyum başladık
Koalams miavega evet şimdi doktorum gönderdim tahlilleri çok teşekkür ederim sizin bebişin cinsiyeti nedir 🥹