mrsckmkc Kızlar sat 23 ağustos İlk beta testi 25 eylül sonuç 2.45 2.beta testi 27 eylül sonuç 7737 Bu kadar hızlı yükselme nedendir sizce? Normal midir?
qusel mrsckmkc farklı yerlerde tabiki değişik çıkar bu çok normal aynı merkezde baktirmaniz gerekiyordu
mrsckmkc amayinedeiyiilerledim şuan 33+5im zaten yeni hamile bir arkadaşım var onunla bugün beta hcg konusu açıldı da ben sonuçlarımı gösterince anormal olduğunu söyledi aklıma kurt düştü
eceyc314 mrsckmkc benim 2 gebeliğimdede iki günde bir 2,5-3kat artmıştı hep değerlerim. Normal bence.
momofmychildren mrsckmkc zaten 33+5 haftalık hamilesiniz su ana kadar bir sorun olsaydı doktorunuz söylerdi bı sıkıntı yok gibi
amayinedeiyiilerledim mrsckmkc 2li testte ve ayrıntılı ultrasonda çıkardı. Allah korusun, aklınıza kötü bir şey getirmeyin🙂
H-ckerana mrsckmkc Ben ikiz hamileyim ama hiç bu kadar anormal bi anda yükselmedi benm bile. 2 bin iken 2 gün sonra 6.900 cıkmıstı mesela.
mrsckmkc momofmychildren bu beta hcg sadece gebelik olup olmadığını mı gösteriyor peki yoksa bir sıkıntı olma durumunu da ifade ediyor mu
MorKelebek54 mrsckmkc sadece gebelik hirmonu canim bu. Baska bi hormon degil yani benek varsa gebelik hirmonu yani beta hcg yukselir baska bisey ogrenilmez bu hormonla merwk etmeyin yani sirun yo ki zaten hamileigin cogu bitmis yani sorun olsaudi dokktrun soylerdi
mrsckmkc Suey bugün yeni hamile arkadaşımla konusu açılınca onunki ilk testi 23müş 5 gün sonraki testi 400müş bende neden 2 gün arayla o kadar anormal yükseldiği merak uyandırdı ama bir sorun olsaydı illaki doktorum söylerdi herhalde