YesimAykut Kızlar çocuğum olmuyor infertilite doktoru önerisi olan varmı? 4 buçuk yıldır doktorlara gittim ama çocuğum yok önerisi olan varsa sevinirim
Musemma06 YesimAykut kızılay da Bülent ruso diye Bi doktor var mükemmel bir doktor hem eşinize hem size bakıyor kesin çözümü mutlaka buluyor kesinlikle tavsiye ediyorum çok tecrübeli ve başarılı bir doktor
Merve_818181 YesimAykut Bilkent’te Ali beye gidebilirsin mükemmel bir doktor asla pişman olmazsın ve 30 yıllık çocuğu olamayan kişinin hamile kaldığını gördüm onda alanında çok iyi ve uzman
Halimeelif YesimAykut Hacettepe’de Sezcan mümüşoğlu var harika bir doktor çok bilgili , çok kibar. Bana tavsiye eden kişi bunun gibi doktor Türkiye’de bir elin parmağını geçmez demişti haklıymış.
YesimAykut cLearQueen anladım canım tüp bebek düşünüyoruz biz de, bahçeciyi istemiyorum ama iyi duymadım o yüzden 🤗
YesimAykut Halimeelif infertilite doktoru mu yoksa gebe mi bakıyor hiç duymadım da ben de çok kez gittim hacettepeye
Halimeelif YesimAykut infertilite ve tüp bebek doktoru. Normal muayene odalarında muayene olduysanız duymamış olabilirsiniz. Sezcan hoca Prof. Ücretli muayene yapıyor