Lavinya21 29 haftalık oldum hiç mi bitmez bu enfeksiyon ya ilaç kullanıyorum tam bitti diyorum yine başlıyor bazen yeşil bazen sarı renginde Allah aşkına yokmu çare bulan kurtulan banada bir yol göstersin
Yasminnnnn Lavinya21 Malesef bitmiyor bayramdan önce tatil olacak diye gittim tahlil yaptım enfeksiyon çıkmadı bugün gittim yine tahlil verdim Enfeksyon çıktı ve hiç bir akıntım olmamasına rağmen mecburen ilaç kullanicam
Ulku0225- Lütfen deneyimli olanlar yol göstersin sürekli akıntı sarı yeşil renkte ara ara idrar da yanma hissediyorum ve eşimle cinsel ilişkiye giremiyoruz çok canım yanıyor
Ofys Ulku0225- Doktorum bana sirkeli suyla temizliği önerdi ve krem vermişti sirkeli suyu deneyebilirsiniz.
Umze Ulku0225- sana da tavsiye ederim nioli yağını. Sadece iç çamaşırına 3 damla damlatıyorsun. Hafif yanma yapıyor ilk d anlatmada ama çekilmeyecek birşey değil. Doktoruna da danışabilirsin. Ben gebeliğimin başından beri çektim. Antibiyotik bile fayda etmedi. Nioli yağını biiznillah iyi geldi.
Umze Canım benim de geçmeyen bi enfeksiyon vardı. Yanma kaşıntı yoktu ama akıntı çok fazlaydı. Ben çözümü nioli yağında buldum çok şükür. Enfeksiyondan günde 4-5 çamaşır değiştiriyordum. Şuan sadece günlük değiştiriyorum.
Lavinya21 Umze onu kullandim hâlâ kullanıyorum etkisi var ama enfeksiyonun sürekli başa sarmasindan bıktım ben
Umze Kutupyildizii gebeyken kullandım. Hiç bir zararı yok. Günlük çamaşırınıza 2-3 damla damlatın. Evelallah iyi gelecektir. Ben antibiyotik tedavisi bile aldım geçirmedi bu geçirdi