Zeyynnpp Mesen valla kuzum bana da arada öyle geliyor ama şuan herşey o kadar pahalı ki çok sıkıştıricak gibi yavaş yavaş başlamakta fayda var🙏
Zeyynnpp Babyy_1 bende öyle yaptım canım birde çok kararsız biri olduğumdan uzun süredir araştırıyorum çok bakınca da soğuma geliyo bana sana oluyormu bilmiyorum 😂
Babyy_1 Zeyynnpp Soğuma değil de onu da alsam mı bunu da alsam mı buraya mi koyarım yoksa oraya mi koyarım oluyor 😀😀
Zeyynnpp Ummuarbc dışardan bı iki parça bişey anca almisimdir internette seçenek fazla oluyor en azindan
busaslan Zeyynnpp evet doğru söylüyorsunuz bende ağustosta olucağı için doğum ne alsam bilemedim o yüzden de başlayamadım 2. Çocuk olunca da çok fırsat bulamadım açıkcası alışveriş yapmaya hem hamilelik hem de bir tane çocuk zor geçiyor biraz
Zeyynnpp busaslan ilk cocugunuzdan kalan kiyafet lerde vardır herhalde canım sizin için rahatlık olabilir 🦋 bende tam yazlık ne alınır bilmiyorum ama baya zıbın body falan aldım sıfır kol yarım kol falan
busaslan Zeyynnpp eylül doğumluydu oğlum şimdi Allah nasip ederse kızım olucak tabi ki giydirebileceğim kıyafetlerde var ama kız olunca çok kısıtlı kaldı kıyafetler
Gizem9688 Zeyynnpp valla bitti. Alisverisi erkenden bitirdik zam geliyo diye. Bir sut sagma pompasi alacagim sadece. Geri kalan neredeyse hicbir sey yok. Her sey zamlaniyor. Aldiginiz kar. 20+1 iz
Zeyynnpp Gizem9688 en iyisini yapmışsınız her geçen gün daha da uçuyor fiyatlar bende başladım bakalım Rabbim kullanmayi da nasip etsin inşallah 🤲🏻🐣
Zeyynnpp Limonlukekkk maşallah kız 😂 kafan rahatlamistir artık valla insan ister istemez stres yapıyor. Sağlıcakla kucağımiza alırız inşallah bebislerimizi 🤲🏻
Tugces09 Bende 21 haftalık gebeyim haftaya pztsi detaylı ultrasonumuz var inşallah. Henüz hicbirsey almadım erken almak istemedim. Öbür ay artık kıyafetlerden başlamayı düşünüyorum Haziran temmuz gibi de odasını yaparız inşallah 🙏🏻🧿🫶🏻
2024annesi Zeyynnpp 23. hafta içindeyim anne bebek çantası ve hastane çıkışı yeni aldım :) Sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah
2024annesi Ben kiracı olduğum için oda yapmayı düşünmüyorum, benim yanımda beşik kuracağım 2.5 yaşına kadar öyle geçiririz gibi duruyor. Kıyafetlerini de kendi dolabımda bir bölüm ayıracağım inşallah
Zeyynnpp 2024annesi bende kiraciyim ama sadece alacağım dolap sifonyer beşik halı olucak nasipse boş bı odam var yemek masasının olduğu onu kaldiricam yatak odam küçük olduğu için hiç bişey almıyor ne yazikki
Enfal_06 Zeyynnpp 17+3 üz alışveriş fazla yapmadım kıyafet olarak bolca zıbın aldım hastane çıkışı unisex aldım daha çok ağız mendili aldım ıslak mendil bebek deterjanı doktorumuz %60%70 erkek demişti 14+4 te eşim erkek kıyafetleri almaya başladı bende aldım 🤣😂 hastane çıkışı tulum zıbın bir sürü şey aldık 😂 sonradan kız derse onları ne yaparız bilmiyorum ama erkek dedi doktor çıkıntısı var demişti değişir mi bilmiyorum kiraciyim ama oda yapmayı düşünüyorum Montessori oda takımı alicam şifonyer dolab setin içinde oluyor kendi dolabım ancak bana ve eşimin kıyafetine yetiyor ona özel bi dolab olsun istiyorum yatak olarakta el ele madrid park yatak alicam stok yok onun gelmesini bekliyorum geldiği gibi sipariş edicem hemen tükeniyor çünkü
Zeyynnpp Enfal_06 benimde kız canım 🌸 dolap sifonyer beşik hepsini seçtim detaylidan sonra alicam nasipse ama halı hala karar veremedim pek seçenek yok gibi. Daha önümüzde günler var inşallah sağlıcakla kullanmak nasip olsun 🤲🏻🦋
Enfal_06 Zeyynnpp bebek odasına nasıl halı kullanılır bende bilmiyorum ama genelde post halı peluş post halılar görüyorum bebek odasına serilmiş makinada yıkanabilir halılar veya kaymaz taban makinada yıkanabilir leke tutmayan silinebilir halılar kullanılıyor bende bakicam zamanla alırım amin inşallah sağ salim kullanmak nasip olur
Zeyynnpp Limonlukekkk valla öyle ben şuana kadar aldığım herşeyi internet üzerinden aldım açıkçası dolabından besigine kadar falan intermetten alicam gezerek almak zor geliyor bel bacak krampları var sürekli 🤦🏻♀️