Hilaltrk Merhaba kızlar. Nst değerlerinden anlayan var mı ? Ben ilk defa girdim 36+1 de sancı değerim 14-15-16 hep bu aralıklarda gitti geldi. Sizce doğum yakın mı ? Nasıl bu değer
svncgldgn Hilaltrk 40 üstü ve ek olarak en az üç kez düzenli aralıklarla yükselmesi gerekiyor sancının grafiklerde. Ben de bugün girdim 36+0ız bir kez 60 ınbuldu bir kez 40 karı sonra düzensiz 20-30larda çıktı doktor doğum sancın yok dedi bunlar kanala yerleşme kasılması dedi bana
Yavru-kus svncgldgn canım anlıyor musun resiminden bana da sancın var dedi ama doktor henüz 32 haftalık
svncgldgn Yavru-kus alttaki grafik sancı evet 40 üstü bir kaç çıkmış biraz sancı var görünüyor doktorunuz ile görüştünüz mü şuan ben 36+1 im bende yeni yeni bu şekilde çıkmaya başladı
Yavru-kus svncgldgn evet bugün gittim zaten kontrole doktor eve git dinlen ağrın lekelenmen olursa hemen gel hiç bir işte yapma dedi
svncgldgn Yavru-kus dinlenin kesinlikle ağır iş yapmayın haftanız biraz erken henüz, geçmiş olsun sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallah evlatlarımıza🌸