B1cnm kızları 30 hafta da boy kilosu neydi bebeklerinizin doktor uzun boylu olucak dedi ama internete bakıyorum o haftalarda beni ki normal çıkıyor doktor 10 gün önde dedi
izobellaaa-_- Ben 29 haftalığım bugün gittim ama 30 haftalık gözüküyor dedi boyu da uzunmuş kız bebek 41 cm 1600 grammış Oğlum zayıf doğmuştu bakalım kız farklı mı olacak bilemiyorum sizin kaçtı 30 hafta da
Selinmoon izobellaaa-_- 2 haftada bir gitmeye devam mı 😂😂 Ay benim de haftaya pazartesi günü randevum var ve o zaman 30+1 olacağız merak ediyorum ben de kilosunu boyunu 😍
Sadeceanne2 Eylulasil 27 . Haftalarda ne kadardı kilosu bebeğinizin. Maşallah Çok güzel olmuş nelere dikkat ettiniz bizde 29+2 olduk yarın bakıcak inşallah doktorumuz
izobellaaa-_- Selinmoon evet canım nazar ettin bir aydır gidemiyorum doktor izinliydi hahahaha bugün gittim artııın çatladım vallaha 😅😂😂😅 sabahtan aldım randevuyu
Selinmoon izobellaaa-_- Hahaha alemsin vallahi 😂😂 sabırsız anne 😍 Ne yapar ne eder giderdin deee ahh bu bayram izni 🤣
izobellaaa-_- Selinmoon evet sorma canım ama olsun bu bir ayın içinde 2. ayrıntılıya gitmiştim oradan kurtardık😅😂😂
Selinmoon izobellaaa-_- Haha bende de öyle olmuştu 😂 neyse az kaldı zaten sonlara doğru daha sık sık gideceğiz doktor kontrolüne 😂
Eylulasil Sadeceanne2 İnan çok dikkat ettiğim birşey olmadı ama muz ve kabak çekirdeğini çok tükettim bunlar bebeğe kilo aldırıyor birde süt içtim hergün olmasada içmeye özen gösterdim
izobellaaa-_- Selinmoon şükür ama 18-19 aylık bi oğlum var onun ile sürekli nasıl gideceğimi sorguluyorum 🥲🤦🏻♀️😃
Sadeceanne2 Eylulasil maşallah minnoşuna 😊 bizimde 1 .400 olmuş. Kilomuz 29+2 Muz yasak malesef gebelik şekeri çıktı tüm. Şekerli leri beyaz unluları, kuru yemişler , makarna ,pilav , tatlı , en güzel meyveleri ☹️😢😢😄 çıkardık hayatımızdan
Eylulasil Sadeceanne2 Kabak çekirdeğini mutlaka tüket ozaman ve kaşar peyniride duymuştum onuda ye sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil