Crnogzhn Ya ben çok merak ediyorum acaba gitsek birşey söyler mi Kocaeli şehir hastanesinde erken tahmin yapan doktor biliyor musunuz ?
Esrabyndr Crnogzhn devlet hastaneleri söylemiyor hemen görseler bile özele gidersen eğer öğrenebilirsiniz
Echanim Crnogzhn bende cuma günü ultrasona göre 12+2 oluyorum kontrolum var zaten bakalım artık sen devlete mi yoksa özelemi gidiyorsun
Anneadayiii Crnogzhn bende yarın gidicem kontrole 12+3 uz pozisyonu uygunsa tahminde bulunuyorlar ama net birsey demiyor doktor genelde 16 da falan netlestiriyorlar :)
Crnogzhn tatlibebegim_ keşke her doktor söylese ben hem randevu bulamıyorum hemde doktorum söylemez gibi biraz 😀
Busekrtl Crnogzhn Ya herkesin belli olmuyor, benimki 13+5 te bile göstermedi. Bebeğin pozisyonu önemli
Crnogzhn Echanim şehir hastanesine gidiyorum ama bikere bi özele gidelim diyoruz eşim merak ediyor bebişi 😀
Echanim Crnogzhn he ben özele gidiyorum bakalım cinsiyet belli olur mu olmasadaa sorun yok sağlıklı olsunda 🥰
Echanim Crnogzhn benim bı kizim var 4 yaşında düşüklerimde oldu ondan dolayı kan sulandırıcı iğne kullanıyorum her gün şükür bugünümüze😊
Echanim Crnogzhn Allah razı olsun canım inşallah bebişlerimizide sağ salim sağlıkla kucağımıza alırız 😊