Minik_Hanim Derinimm11 ben oral olarak alıyorum günde 3 kere 1 aydır dünyam kaydı. Sarhoş ve aptal gibiyim benbence ilaç degil zehir. Fitil olarak kullanınca yan etkisi daha azsa öyle kullanayım 😯
Teonam Derinimm11 gece yatmadan önce alıyorum fitil olarak herhangi bir etkisi olmadı çünkü direk uyuyorum zaten
Minik_Hanim Zeliha66 yan etkileri oldu mu sizde de ? Ben günde 3 kere oral olarak alıyorum mahvoluyorum aptal gibiyim :(
Sdn88 Minik_Hanim daha az yan etkisi. Ciddi akıntı yapıyor. Ama onun dışında bir sorun yok. Ben bir kaç kez oral yoldan aldım ve mahvoldum. İş yerinde çok zor oldu. Vajinal kullanıyorum o yüzden.
Ufkumm Minik_Hanim cnm hiç yok hemde yan etkisi fitil olarak neden bir aydır öyle yapmadın canına yazık
Aysesare Minik_Hanim fitil olarak almak direk şikayetleri azaltır. Ben başından beri fitil olarak kullanıyorum, yan etki olarak sadece uyku yapmıştı 😊
Zeliha66 Minik_Hanim oral olarak kullaninca cok yan etkisi oluyomus bulanti basdönmesi gibi ama ben vajinal aldigim icin bi yan etkisini görmedim sadece akıntı yapiyo
berjerdekikaolikalev Bende kullanmıştım. Oral olarak alınca berbat bir etki yaratıyordu fitil olarak aldım hem etkisini daha hızlı gösterdi hemde beeni etkilemedi. hamd olsun artık kullanmıtorum ama kulalndığım zamanlar ginde 3 kez kullanıyordum
Minik_Hanim Sdn88 ya bende çalışıyorum 1 aydır ne geldiğimden haberim var ne yaptığım işten.. sarhoş gibiyim üstümde bir aptallık var gitmek bilmiyor.. fitil olarak alicam artık 😔
Minik_Hanim Zeliha66 doktoruma son gittiğimde sormuştum fitil olarak da alabileceğimi söyledi ama 1 hafta sonra geçer deyince bekledim ama yok dayanamiyorum artık 😣
Glshmnnmkm Bende 5. Haftamdayım bende de baş dönmesi yapıyor aşırı. Ama normal dedi doktor içtikten sonra çok ayakta kalma dedi. Keseyi ne zaman görebiliyoruz pekiii biz bugün göremedik
Zeliha66 Minik_Hanim aa öyle dediyse fitil olarak al canim. Hemi etkisi daha iyi oluyo diyorlar. Kac haftalik hamilesin nedn verdi progestani
Minik_Hanim Zeliha66 8. Haftamdayim hem daha iyi tutunsun hem de bu zamanlarda ufak kanamalar olabilir boşuna zorluk çekme dedi 🤔