Endegerlimoglum Kbra123 bacak ağrıları mide yanmalari gece uyuyamamak vs bu liste uzar gider. Ama elhamdülillah Rabbime her çilesi kutsaldir
Caglaaa Kbra123 35+2 olarak kaburgalarım ağrıyor ve bebeğimin haraketlerinden uyuyamıyorum allahtan bazen anlıyor kızım azıcık dur annen uyusun diyorum duruyor birazda olsa 😊😊
MomBse Kbra123 adet sancısı gibi ağrı bacaklarımın arasından cıkıverecek gibi😞 karnım kasıklarım da aynı şekilde ah birde felaket bir bel ağrısı😔 sanki her en adet olacakmışım gibi bunlar nasıl ağrılar Allahım hayırlısıyla bi gecseydi su zamanda
Kbra123 Endegerlimoglum kesinlikle en güzel ağrılar😅 tuhaf ama şükürler olsun sağ sağlim alalım kucağımızaaaa
Cansuu33 merveninminigi benim ki de bütün gün kasıntı bir şekilde duruyor hanfendi hareket etmekten sıkıldı herhalde. ))
Glcdmrdmr 33 haftalik olduk çok şükür hiç bir sikayetim yok sadece cilt lekelerim ve şişen burnumu saymazsak😒👃 kızlar bu burun eski haline dönüyor değil mi ya birde bu lekeler geçecek deyin ne olurrrrrr😧😧😧😧😧😧☹
merveninminigi Glcdmrdmr doğumdan sonra ilk gelen sarı sütünden sürdürürlermiş eskiden annenin yüzündeki lekeler kalmasın diye dene istersen 😊
Pamukprens Glcdmrdmr bende 33+3 üm🐣 doktorum şubatın ilk haftssı dedi size de öylemi dedi aceba normal olursa tabi en geç dedi 👼🏻🙏🏻
Kbra123 merveninminigi benim ilk iki aydan sınra sürekli prolaktin geldi hala geliyor 😕 inşallah bebeğime yeter kısmetse sütüm yeter inşallah
merveninminigi Endegerlimoglum 1 gün var aramızda benim de erkek 33+4 üz bugün 😊 geçen hafta gittik karın ve baş çevresi 3 hafta önde ve suyumuz çok olduğu için 1 ay kadar erken doğum yapabilirsin gününü beklersek 4 kiloyu baya geçer sezaryen yaparsın dedi doktor yarın tekrar kontrolümüz var bakalım ne dicek 🤔
merveninminigi Endegerlimoglum bir de sol kalçamda o kadar şiddetli bir ağrı var ki sol ayağımın üstüne basamıyorum 1buçuk haftadır falan ne yürüyebiliyorum ne yattığım yerde dönebiliyorum herşeye razıyım yeter ki bebeğim sağlıkla gelsin dünyaya isyanım yok da ağrılarla yaşam sürdürmek çok zormuş
Kbra123 Caglaaa ay evet söz dinliyorlar ya 😀😀😀 inşallah doğdukdan sonrada dinlerler 🤗 hiç sanmasamda diliyorum işte bir umut 🙃
Enesim 32+3 haftalığız biz de bu haftada doktorunu değiştiren varmı acaba , değiştirmeyi düşünüyorum.
Endegerlimoglum merveninminigi şuan kaç ki kilosu. Benimkinin 2400 kilosu var. Ama boyu çok uzun dedi. Normal doğumda zorlar seni dedi. Başka da doğumla ilgili bisey demedi
merveninminigi Endegerlimoglum geçen hafta 2300 dü 2 haftada 700 gr almıştı bakalım bu hafta kaç çıkacak ben de çok merak ediyorum ama yeğenime 3600 dediler 2780 doğdu o yüzden ultrasonda kiloya hiç güvenemiyorum