Nurem20 5 Nisanda aşılama yaptırdım ovulasyon testi bu gebelik testim yok denemek için yaptım gebelik olsa çift çizgi mi çıkardı deneyen var mı ?
CokCahilsinKeskeOlsen Nurem20 vücutta lh hormonu hep var bu sebeple 2. Çizgi her zaman silikte olsa çıkar. Bu şekilde anlayamazsınız gebeliği şuanda silik t çizgisi
Nurem20 CokCahilsinKeskeOlsen evet biliyorum 10 gün geçtiği için gebelik olsa çıkar mıydı onu merak ettim bazen atıyorlar ya
Heidi7 Ben de 3 nisanda yaptırdım bu sabah test yaptım negatif çıktı perşembe günü kan verilmesi gerekiyor
Nurem20 Bbk88 2.aşılama canım sebep yok pcos görüntüsü var bende eşte sorun vardı varikosel ameliyatı oldu düzeldi sonuçları ama şuan sebepsiz olmuyor
Nurem20 Bbk88 eğer aşılama düşünüyorsan yorma kendini bak hiç kimseyi düşünme herkesin vücudu farklı değerleri farklı yaptır derim seninle daha önce konuşmuştuk hatırlıyorum bende olmadı sende tutabilir belli olmaz
Bbk88 Nurem20 anladım canım peki tüp bebeğe mi geçeceksin doğal yollardan olan var tam ümidi kesmişler sıkıntı yapma Benim.bir tupum.tikali 2 aşılama sonrasi tüp bebek dedi doktor 31 yaşım beklemeyelim dedi:*
Bbk88 Nurem20 evet canım konusmusuzdur❤️ evet yarın başlıyorum asilamaya tedaviye canım inşallah canım Allah razı olsun 🏵🏵🏵🩵🩵
Nurem20 Bbk88 şuan için bir şey düşünmüyorum canım biraz dinlenmem gerekiyor 🙏🏼hayırlı sonuçlar olsun inşallah
Bbk88 Nurem20 inşallah sen de canim benim asilamam diğer aya ertelendi geçen aydan kalma yumjrtam varmış onu eritmek doğum kontrole sonra basliycam .hakkımızda hayırlısı olsun insallah ❤️