Esoanne Arkadaşlar merhaba ,8 haftalık hamileyim pek araştırmadan ve diğer doktorlar hep dolu olduğu için Özel sağlık Zeynep Hanım takipliydim ama doktorumu değiştirmek istiyorum hangi doktorları önerirsiniz
1234eg Esoanne özel sağlık hastanesinin orada Gizem sarıiz var kendi kliniğine gidiyorum çok memnunum
Leylaaaaa Esoanne özel sağlıkta Şengül hanıma gidiyorum memnunum ilk doğumumu da onda yapmıştım şimdi 2.ye hamileyim
emelldemir Esoanne odak hastanesi Muhammet göçmen kesinlikle tavsiye ediyorum hiç pişman olmazsınız bende ilk sağlığa gidip değiştirmiştim
Emine_Kaplan Esoanne Zeynep akguden ise direk soktorunuzu değiştirmenizi tavsiye ederim bende tavsiye üzerine gitmiştim ilgisiz donuk bi kadın muayene süresini üzüm tutuyor 2022 de kanamam gelmişti 9 haftalıktık Aradık açmadı mesaj attım bana iğne vurul yarın gel dedi ama çok geçti geçe düşük yaptım başka doktorlar ertesi gün hastasıyla ilgilenirken Zeynep hanım bana dönüş bile yapmadı asla tavsiye etmiyorum Esoanne
Esoanne 1234eg muayene ücreti nedir peki hep nuray aydın filiz saylan deva hazar bunları duyuyorum gizemi ilk defa duydum
Remdvbr Bende Zeynep hanım takipliyim başka doktorlar da denemek istiyorum tavsiyesi olanlar yazabilirse çok iyi olur
Esoanne Remdvbr zeynep hanımın yorumları çok iyi ama kendisine 3 kez gittim hep randevusu boş ona rağmen ya doğum ameliyat 2-3 dk bile sürmüyor muayenesi 5 hafta sonra gel diyor . İlk defa kalp atışı dinleyecektim o kadar kısa idi ki hiç bişey anlamadım yatmanızla kalkmanız bir oluyor
Esoanne Leylaaaaa ayşe hanım nasıl peki bilginiz var mı? Zeynep hanım hiç ilgilenmiyor muayene süresi 2-3 dk o yüzden değiştirmek istiyorum
eyldz44 Esoanne ben Ayşe Seçil ÖZBAN a gidiyorum çok memnunum her bir kontrolümüz detaylı ultrason gibi geçiyor hatta başak yıldırıma ayrıntılıya gitmiştim sonradan pişman oldum zaten her gittiğimde Ayşe Hanım’da bakıyormuş her şeye dedim. Kesinlikle gözü kapalı tavsiye ederim
1234eg Esoanne 750.1000 arasında sanırım. Önceden odak hastanesindeydi şimdi yeni klinik actı en az 45 dk ilgileniyor her dk ulasım saglayabiliyorum ben memnunum
Ftmsntrk emelldemir muane ücreti nedir.renkli ultrason ile bakıyor mu resmi renkli mi veriyor siyah beyaz mi
Sdeniz04 Özel sağlık da Ayşe Seçil hocaya gidiyoruz , çok memnunuz 🤗 biz daha soru sormadan her şeyi anlatıyo açıklıyo ayrıntılarıyla, tek problem çok hastası olduğu için fazla sıra bekliyoruz 🤗
Esoanne Emine_Kaplan benimde 8+3 de kanamam oldu ist daydım orda acile gittim doktor bana sana hiç doktorun alttan muayene etmedi mi dedi zeynep alttan bana hiç bakmamıştı. Birde hiç ilgilenmiyor beş dakka sürmüyor muayene kesinlikte burdaki yorumları okuyorum nuray aydın çok duydum birde semih hocayı odak da olabilir kararsızım
Emine_Kaplan Esoanne odak Muhammet göçmeni tavsiye ederim ben ondan devam edeceğim arkadaşlarım çok memnun kaldı üstelik çok ilgiliymiş her soruyu detaylı şekilde cevaplandırıyorms
Evrim-96 Esoanne ay ben de doktor arayışına girdim siz karar verdiniz mi acaba gerçekten bu arada Zeynep hanım çok donuk bir kadın hamilelik düşündüğüm sırada öncesi gitmiştim bir sorun var mı baksın diye buz gibi alttan baktı iyi dedi şu günlerde ilişki dedi folik asit verip gönderdi sonra hamile kaldım 3 ay sonrası hamileymil yurt dışına çıkmış Hülya yıldırım gittim ama bebeğimin kalbi durması sebebiyle kürtaj oldum 2 hafta oldu şuan yeni doktor arıyorum
Mercimekannesi45 Bende riskli gebelik grubundayim Manisa Alaşehir de oturuyorum doktor Çağrı Güvene takip oluyorum gelip gidiyoruz çok memnunum
Remdvbr Mercimekannesi45 Bende riskli gebelikteyim ücret Farklı alıyor o yüzden çağrı sizinde mi öyle
ArzuZ Esoanne Nazan Başak Yıldırım kendisinin özel kliniği var hem perinatolog çoğu muayenesi detaylı gibi geçer kendisi çok bilgili yanındaki ebe de çok ilgili 2 doktor sonrası 3. Doktorum en memnun olduğum