Derennn700 Erken gebelik yaptım t çizgisi beyaz çıktı gözle görülür şekilde beyaz acaba böyle bişey başına gelen oldu mu
Derennn700 Resim de belki tam anlaşılmıyor dikkatli bakmak gerekiyor ama canlı daha net reglim bat 19 regl ağrısı çekiyorum çok ümidimde yok ama acaba test mi bozuk
Derennn700 Kubra5816 yarın sabah yapacam canım çok fazla sıvı almıştım yaptım böyle çıkınca bilemedim yarın ilk idrarla
Sab16 Derennn700 beyaz çizgi negatif malesef canım seni üzmek istemem ama başıma geldi çok kez daha varmış regline inşallah pozitif görürsün 🤲
Derennn700 Sab16 anladım canım benim ilk kez geldi ama insan gerçeği hemen bilse daha iyi olur kaptırmamak için çok sağol
Derennn700 Kubra5816 evet canım ama bu pembe silikti değil işte ne yazık ki genelde pembe silikler kabul ediliyor
Sab16 Derennn700 anlıyorum seni canım bende beyaz da olsa çizgi görünce çok heyecanlanmıştım sonu hüsran olunca dile getirmek istedim hakkinda hayırlısı olsun inşallah
Derennn700 Sevvalll42 yaa bencede öyledir canım ilk defa öyle gördüm diye şaşırdım zaten regl ağrılarım var iki gündür muhtemelen tutmadı aşılama yapacam