Nergislyssa 34+5 günlük hamileyim , kilomuz 2354 gram 45 cm boyumuz kalp atışımızı dinledik bi problem yok ama doktor kordon ya arkadan geliyor yada bi defa dolanmış olabilir dedi napmalıyym ?
_Tazeanne Nergislyssa ultrasonda görünmedi mi dolandığı bir tur dolanması riskli değil diye biliyorum 2-3 önemli
Cileklipizza Nergislyssa kızımda bir tur dolanmıştı normal doğurdum bir sıkıntı yaşanmadı sağlıkla alın kucağınıza
eminece93 Nergislyssa bir kere dolanmasi riskli degil diye biliyorum, 2 riskli oluyormuş sanirim, suyun icinde olduğu icin etkilemiyormus bu durum hatta normalde doguyorlarmis kordon dolandigi halde doktor videolarinda duymustum
Merve-betul Nergislyssa ona bişey yapamıyorum canım sıkı takıp edilmeli bende doğum yapacahim.gun tek kordon dolanmia kan akimo güzel dedi doktorumuz bı çıktı iki tür dolanmia
Nergislyssa _Tazeanne ya bilmiyorum aklıma takıldı bi tarafı da omzundan geliyor dedi göremedi ama cumaya aldım bi randevu tekrar gideyim
Hemsire2727 Bende gittim bugün boynuna dolanmış dedi hareketlerini takip etmemi söyledi onun harici bı problem olmaz dedi
Nergislyssa Cileklipizza aslında kesin bişey söyleyemem dedi çünkü kordonun bi tarafı sağ omzundaysa bi tarafı sol omzunda gibi gözüküyor kan dolaşımını açtı Şuan göremiyorum dolanmış olabilir dedi cumaya randevum var cuma gününü bekleyim mi gideyim mi yarın randevumu öne alıp
Karanfill Nergislyssa benim kziiminda dediginiz gibiydi. Atkı şeklinde duruyor dedi. Ama bı sıkıntı olmadı normal dogurdum yok yere strese girmeyin
Cileklipizza Nergislyssa hareketlerini takip et azalma olursa git tehlikeye atma stresede girme herşey yoluna girer umarım sağlıkla al kucağına alırsın🥰
Karanfill Nergislyssa hatta ben son iki hafta kontrole gitmemiştim olurda sezeryana alır diye 😁 sancılarım ve kanamam gelince gittim
Nergislyssa Merve-betul benimde özeldeki doktor tek kordon dolanmış gibi dedi bide yarın kendi doktoruma gideceğim ama çok stresliyim
Karanfill Nergislyssa bunun gibisi yok dolansa belli olur dolanmış derler, bilerek yapiliyor, sırf sezeryana almak için.