Elif_Atsvr Kızlar 3 aylık hamileyim şuan avuç avuç saçlarım dökülüyor ve aşırı derece halsizim hiç yerimden kalkamıyorum vitamin ilacı önerisi yapabilecek var mı kullanıp memnun kalan doktorum hiç vitamin ilacı vermedi
Enfal_06 Elif_Atsvr doktorunuz nasıl vitamin vermedi ilk 3 ay folik asit kullandım sonrasında mutivitamin demir ilacı d vitamini verdi kullanıyorum doktorunuz devlet hastanesi doktoru mu
Selothatun Elif_Atsvr d vitamini eksikliği vardır baktırmanızı öneririm. Bendede aynı belirtiler vardı
Elif_Atsvr Enfal_06 Folik asitim yeni bitti ama bir fayda göremedim ondan şuan avuç avuç saçlarım dökülüyor ve kolumu kaldiramayacak kadar halsizim
Enfal_06 Echanim ilk 3 ay folik asit kullandım sonrasında multivitamin verdi 12 haftadan sonra demir ilacı ve d vitamini damla şeklinde olanından magnezyum verdi 12 haftadan sonra demir ilacı d vitamini multivitamin veriyor doktorlar
Enfal_06 Elif_Atsvr folik asit saç dökülmesini etkilemez vitamin değerlerine bakılır ona göre vitaminler verir doktor benim demir çok düşük demir ilacı günde bir defa doktorum sabah akşam al dedi bende üşüyorum hep halsizlik oluyordu gebeliğe bağlıyordum sonra doktor vitamin değerlerin düşük olduğu için öyle olur demişti