Sibeltolga Yarın detaylıya giricem tok gelin cikılata yiyin meyvesuyu için usb getrn yanınızda dediler yarm saat sürüyo dediler 190 lira üsküdarda tavsiyeleriniz neler ne yapmalıyım baska girdikten sonra tavsiyelerimi paylaşıcam 21+2 yiz
Beyza7950 Sibeltolga su ic canim bol bol cunku suyu ne kadar cok olursa goruntuler o kadar net oluyor baska yapabilecegin bisey yok zaten
Ferihan Sibeltolga canım hangi hastane acaba benim kontrole gittiğim hastanede 415₺ çok uygun senin gittiğin yer bende orada yaptırayım
Dyg34 Sibeltolga tok gitmen yeterli zaten doktor organlarını incelicek yakalarsa 2 yuzden fotosunu onu vericek
Bsp Sibeltolga merhaba radyoloji uzmanımı bakior perinotologmu bilginiz varmi acaba bende nisa hastanesinden randevu aldim ama 460 tl çook uygunmus fiyatı hastanenin🌸🌸🌸
bukna İkili test sonucunuz varsa onu da yanınızda götürün. Biz gittiğimizde almamıştık haftaya bir daha gidicez testi ve kan tahlillerini de götürücez
Tiredmother Sibeltolga Küçükköy duygu hastanesine. 290 a yaptırcam ya seninkini daha önce görseydim keşke oraya giderdim 😄 sen nerde oturuyosun
Tiredmother Sibeltolga çok araştırma fırsatım olmadı ama gelirdim valla neyse böylesi hayırlıymış 🤷🏻♀️🤨