emel16 Arzuu1 memnun musunuz Ayşenur hanımdan, ne kadar süredir gidiyorsunuz gönül rahatlığıyla tavsiye eder misiniz
Betul95 Lavinya_16 13+1 olduk 😇 Umi plaza Okan Özdene gidiyorum , harika bir doktor, çok ilgili, güler yüzlü en önemlisi biz sormadan gereken her şeyi açıklıyor kafamızda soru işareti kalmıyor 😇
belginuzun merhaba 24+1 🤗 medicana Tugberk Güçlü ye gidiyorum. çok ilgili kibar anlayışlı bir doktor. şuan çok memnunuz. sadece hastaneden şüphelerim var biraz yoğun olduğu için. ama doktorumu değiştirmeyi düşünmüyorum. Medicana da doğum yapanlar var mı yorumlarını alabilirim😊
Ezgieki btytgy hahhaha ayyy 33 de bende kendimi öyle hissederim emin olun aynaya bakınca çoook güzeliz çok 😊😊😊
btytgy Ezgieki gerçekten öyle her anı ayrı bir hatıra kalıcak bolca fotoğraf çektirmeye çalışıyorum ☺️☺️
Ezgieki Lavinya_16 ben Özlem Ballıya gidiyorum. Kendisi hem çok pozitif biri hemde ben soru bile sormadan herşeyi açıklıyor.Hastanenin cihazlarıda oldukca iyi başka bir özel hastanede kontrole gittiğimle alakası bile yok. Eğer bir doktor arayışınız varsa tavsiye ederim ☺️
Zeynep0830 Lavinya_16 merhaba 21 +2 hastalık 30 ağustos gözüküyor doğum anadolu hastanesi murat kadıoğlu çok memnunum ya sen
Lavinya_16 Zeynep0830 bizde 10+4 olduk, şimdiye kadar hayat hastanesinde nazmiye hanıma gidiyordum ama değiştircem galiba doktorumu
Svd89 Merhalar bende 34+3um bu w.dogumun olucak ins hayirlisyla bir oğlum vardı 4bucuk yaşında şimdi 2.oglum.geliyor ilkini kemal koroglunda yapmıştim çok memnun kaldım 2.dede gözüm kapalı ona gidiorum doruk nilüfer Hastanesi’ne geçmiş şimdilik ücret sadece doğum 27 buçuk dediler