Dileeekk Kızlar pazar günü 67 ile öğrendim pazar günü kanı akşam üzeri ilkindi gibi vermiştim birde bu sabah sağlık ocağında 10 da verdim 140 çıktı sonucum değer normal mi sizce ?
gulsahgunees12 Dileeekk bir gün arayla çok güzel artmış canım maşallah ama 2 günde bir versen daha iyi olur sağlıkla büyüsün 🤲🏻💕
myangelson Dileeekk düzenli takip için yanılmamak için aynı yerde kan verilmeli laboratuvar farkından dolayı değişebiliyor bu sonuçlara göre iyi, Çarşamba günü saat 10 da yine sağlık ocağında vermenizi öneririm
Minnakbiri Dileeekk benim de reglime 3 gün var 25 çıktı.Çatlatma iğnesi kullandım bugün 15.gün düşük geldi bana değer inşallah sağlıklı olur bundan önceki düşükle sonuçlanmıştı ben de telaşla bekliyorum 🥺
Dileeekk Pardon kızlar pazar değil cumartesi yani bir buçuk gündeki artış ikiye katlamış normal sanırım çarşamba tekrar vereceğim
Dileeekk Minnakbiri inşallah güzel sonuçlar alırsınız aile hekimim bana geçikmemi sordu bugün ikinci gün geçikmenin bugün için normal değer dedi takipte olman lazım dedi herkes için hayırlısı
Minnakbiri Dileeekk inşallah bana da 10 gün gecikme olmayınca çok takip edilmiyor dedi 2 gün sonra çağırdı.Ama ben bugün özel hastaneye verdim kanı 2 gün sonra yine özele vereyim diyorum laboratuvar farklı olmasın zaten stresliyim
cmrcmr1 Kızlar Ben de Pkos var düzenli bir döngüm yok son regl başlangıcım 5 Mart . Nisan 11 inde hcg 55 ile öğrendim 13 ünde 157 ye yükseldi bugün 293 çıktı bugün kontrole gittim kese oluşmaya başlamış dedi ama bi tedirginim normal mi sizce
Dileeekk cmrcmr1 canım katlamış işte ne güzel sakin olmaya çalış doktorunda kese oluşmaya başlamış demiş stres yapma
cmrcmr1 Dileeekk ya inşallah çok teşekkür ederim tamam. 10 gün sonra kontrole gel dedi ama herhalde ben 2 güne bi kan testi verip takip ederim bu şekilde