Kb4576 merhabaaa bizde agustosta 2. Yilimiza gircez bende 7 haftalik hamileyim bi tane boş gebelik geçirdim şimdi Allah nasip etti❤️🥰
Ovulosyon testi adetiniz bittikten sonra 1. Gunu başlayabilirsiniz t cizgisi c çizgisinden koyu olasiya kadar testi yapmaya devam edilir t cizgisi daha koyu olunca yumurtlama olur eşinizde sperm problemi yoksa 3 gun iliski yaşanır t cizgisinj koyu gördünüz günden sonraki gün yine yaparsınız bu sefer yumurta çatladı mi diye bakmak için oda t cizgidi yine biraz daha koyulugunu kaybeder o zaman yumurta çatlamış olur testi bırakırsınız.
Iliski sonrasi ayakların altına yastık koyup kalmayı yükseltmek daha kolay hamile kalmaya yardımcı olur derler ama ben hep deniyodum hamile kaldığımı öğrendiğim ay hiç yapmamıştım Rabbim nasip edince ediyormuş demekki dedim😅
Gebelikten şüphelencede çok erken öğrenenler oluyo ama en iyisi bence ya adete 2 gün kala erken gebelik testiyle yapılabilir ama bazen geç döllenme olur o zaman bile çıkmaz en iyisi adet günü veya 2 3 gün geçtikten sonradır. Ay karışık oldu ama insAllah yardımım dokunur 😅🥰 aklınıza bisi gelirse sorun her zaman cevaplamaya çalışırım, Rabbim sağlıklı hayırlısıyla tez vakitte nasip etsn❤️