Babymom-2- Kızlar korumasız ilişkiden sonra 10. Gün silik çizgi görmüştüm iki gün sonra net koyu çizgi görmüştüm bu geç döllenmemi oluyor yoksa normalmi
Booksandcats Doktor kontrolünde anlaşılır sanırım sadece son adet tarihinden sonraki haftana göre bebeğin boyunu ölçerler olması gerekenden küçükse geç döllenme deyip son adet tarihini güncelliyorlar
Babymom-2- Booksandcats geç döllenme omu demek oluyor yani bende anlamadım hani hemen öğrendim ya o yüzden kimisi adetten bir hafta sonra öğreniyorlarmış neredeyse adete 3,4 gün kala öğrenmiş oldum
Booksandcats Babymom-2- ben şöyle biliyorum reglin düzenliyse 30 günde bir geliyorsa 15. Gün civarında yumurtlamışsın gibi hesaplıyor uygulamalar gebelik haftanı ama bazen yumurtlama günün 25 de olabilir o zaman tam kesin bilinmediği için geç döllenme diyorlar 😊
Basakcim Babymom-2- ay sen hamile misin tamam o zaman ben de hamile miyim diye soruyorsun heralde diye düşündüm 😂😂 hatlar karıştı
Babymom-2- Basakcim yok canım hamileyim geç döllenme muhabbetini anlamadım arkadaşlar diyor adetten bir hafta sonra silik çizgi gördük diye ben yumurtlama günü 14. Gün ilişkiye girdim 10 gün sonra silik çizgi gördüm geç döllenme demek değildir demi diye sormuştum